Wednesday, April 21, 2010


woot woot..

its been a while since my last update..
im not really busy actually but yeah..sometimes u just feel lazy to update stuffs n all that..
so today the mood cme back again ..n putting new post to keep my blog alive back..

yeye..tomorrow will be a new cycle -public health..another relaxing cycle ")




this is ma' lovely groupmates..
altough sometime im having headache seeing u guys behaviour..(hahah:p)
but i treasure every moment that we've spent together as goupmates.
hope u guys will become good doctors..
so,this is a short descriptions bout them..(mati la aku klau diorng terbaca ni.hihi)
haa..yg duduk dri kanan skali tu,dia mmng freak ngn korean sket(eh,bkn sket,bnyak ok)
bg la smua cerite ke,show ke,nme hero,heroin smua dia hafal..kira klau bleh transfer korea skrng..aku rse dia takkn fkir 2 kali kot.nme pn rain ..sbb dia kipas susah mati si RAIN yg feymes kat korea tu.

duduk sebelah dia tu..haa..itu nme dia kar choon.dia anak saudara jackey chan..(takde la tipu je..)
yg ni mmng la..klau tak nmpak dia tido..dia akn makn.klau tak..cnfirm melekat kat dpan screen laptop main DOTA.makn dota,tido dota,belajar dota.,mane2 pn dota.
klau la dota tu mnusia.aku rse dngan dota2 sekali dia peluk mse tdur kot..(thats y la ko xde gf smpai skrng..muahahaha..gelak setan:) )tp xpela,otak dia geliga jgak,so tak ksah la klau main 24 hours pn still dlm exam dia bleh goreng mcm pakck jual mee goreng kat pasar malam smpai lulus.klau tang makn..bapak pnye tak hengat dunia...tp tula ksian mak bapak dia bg duit untk makn tp anak nye still kering cm lidi..

then sebelah dia..ehehe..itu tak yah la ey..
ok.yg bdak lelaki muka blur tu si cherng tat.haa..dia ni pelik sket orng nye..sbb sngat la stubborn orngnye..klau orng kata jngn bt,bnde tu jgkla dia nak bt..haa..kan degil cm ape je kan..kdng2 bdk klas aku hangin jgk ngn dia.sbb mmng kdng2 tak phm bahasa.tp xpela.maybe itu perangai dia.tp kan kdng2 klau naik angin kus2 yg sesat..tibe2 akn jadi super duper baik.haa..kan pelik nmenye tu..
tkpela,ape2 pn ko unik.sbb takde orng dpat kalahkan kedegilan ko..not to forget yg pling mnggelikan anak tekak aku adelah dia selalu je dtng lewat ke class sbb salah naik bus.yg aku x phm salah dia la kan klau salah naik bus,tp dia lain sket..dia salahkan driver bus..?(oi..dh ko yg tak reti baca signboard kt cermin bus..tk yah la maki hamun orng lain lak)
thats y kiteorng pkai ko cacat ..
sorry chong...ni entry pasal groupmate..maafkan la..:)

haa..yg pempuan sebelah cherng tat tu pmpuan india terakhir..
hihi..hobinye berchatting.dia bleh duduk atas kerusi dia smbil berchattng n study..multi tasking pnye orng ,hebatkan?tp dia bdak poyo yg rajin la..mustahil klau tak prepare ke klas.segala movie tamil adelah kegemarannye selain suka makn pelbagai aneka juadah berasaskan kari..
hehe

bdak pempuan sebelah thevi tu adelah big momma aka ketua class kiteorng yg berkaliber,mntap dn sngat efficient orngnye kerna mampu mng'handle' class yg terdiri dri bdak2 yg perangainye bleh dikatakan mcm beruk amazon.segala jasamu akn dikenang aby.
dia ni murid kesayangan ckgu.
smua ckgu suka dia.
ade aura kot..haha
tp kehebatan dia ade la menari belly dance..
dia pnye muscular abds sering kali mngundang kejelesan kpada pmpuan2 lain termasuk aku..ngeh3..
pastu klau dh strt bergelek,sgala atok,nenek,pakcik ,makcik cnfrm *DROOLING*
Tu la aku kata dia ni bleh msuk ''u think u can gelek?''..cnfirm menang.

sebelah aby tu kawan baik aka kawan bilik si thevi.
dia ni comey2 sket orngnye..tp sorry ye kpada mamat india di luar sne dia dh berpunya.
berasal dri sabak bernam.sape orng sabak bernam dijemput dtng ke rumah beliau mse time deepavali ok sbb selalu bt open house..ahahahah
nme mnja nye kas..dia ni bdak rajin blajar same la species ngn thevi..klau tak blajar,cnfirm kecoh satu class.tp dia ni peramah orngnye.

yg pkai tudung tu sol.dia ni dak perak.selalu mntain cool n expressionless..tp bru2 ni communicating skill dia dh improve..
solute same ko la..
lg satu,dia ni pndai mix n match bju2..so sape2 yg bermnat nk jadikan dia perunding fesyen sila beritahu saya,free charge lg..(promote ko ni..)
pendengar yg baik,n selalu update kn aku klau ade blog yg best.

n mamat yg duduk dpan tu..yg tersengih tu nmenye xxxx(nme tidak bleh diberitahu atas sbb2 tertentu)
ha.dia ni orngnye ske bt lawak asbestos dlm class..kiranye klau dlm class tu tgh tense atau dull,dia la yg akn menceriakn suasana..
berasal dri tawau,orng sabah baa(ops..beliau tdak ske klau orng lain mnyebut baa)
wlaupn berasal dri sabah,ttp dia sabah murtad sbb loghat percakapannya tdak la sama ngn orng sabh,klau frst time ckp cnfirm ingt kan dia dri semenanjung...
kuat makn,tp kuat main ping pong ngn takraw,thats y bdan tak la obes..klau tak,cnfirm obese 3rd degree..ahahaha..
kehebatan dia ade lah mmbt roti n lempeng ..eh pastu ni haa waffle..
susah kan nak cri lelaki yg pndai bt bnde2 ni..
hahaha..see,tgh naikkn saham u ni:")

ok la penat tngan aku menaip..
klau diorng nmpak ni,cnfirm aku kne ikat tangan..hihihohoho..
tp xpe..aku x kisah..aku nak jgak tulis pasal korng kat sni..nak jgak..
ahahahah
akhir kata,
''MAJULA GROUP 3 UNTUK NEGARA'' (ngeng)

Volcanic ash from Iceland



The huge plume of ash thrown from the Icelandic volcano that has closed airports across Europe, may at last be dying down.

Scientists have revealed that although the volcano created powerful new tremors today, the eruptions are weakening and it is finally emitting less dangerous dust.

The cloud rising above the Eyjafjallajökull crater is now reaching a height of around 9,800ft according to the UK Met Office. Although a new eruption has pushed that back up to 13,000ft

Last week the tower of dangerous ash was 36,000ft high.

However, weather patterns continue to blow volcanic ash towards the UK.

Still British experts today said they were 'cautiously optimistic' that the ash could be on the wane.

Dr David Rothery, from the UK's Open University said: 'There is no high ash column rising above the vent.

'If this persists then the high altitude ash cloud will be starved of fresh air and eventually disperse.'

An official at Iceland's Met Office said ash production had fallen sharply and the nature of the eruption appeared to be changing.

'Our web cameras show that there is not much ash but mostly steam now,' said the geologist Hjorleifur Sveinbjornsson.

'The colour of the steam is brown but also quite white so it is more like water vaporising.'

Ash from an erupting volcano blanketed the ground in Iceland on Friday and left a widening trail of grounded aircraft across Europe, as thousands of planes stayed on the tarmac to avoid the hazardous cloud.

World airlines say they are losing at least $200 million in revenue a day. The Geneva-based International Air Transport Association said airlines will also face additional costs for rerouting aircraft and caring for stranded passengers and planes.

p/s: is the world come to an end?